Kva skjer

RGU er med på arrangementet Folk på Bømlo i morgon laurdag 1. juni.

De finn oss i teltet på Blia parken nedafor Kulturhuset. Stand nr. 12

Me serverer lappar, kaffi og saft.

Enter a caption

Oktober:

RGU er ansvarleg for bøssebærarane på Rubbestadneset.

TV-aksjonen NRK 2018 går til Kirkens Bymisjons arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende samfunn. I år går TV-aksjonen av stabelen søndag 21.oktober.

Norge er et samfunn der forskjellene øker. Forskjeller som ikke først og fremst handler om etnisitet eller religion, hvor du kommer fra eller hvem du er. Men om du er innenfor eller utenfor.

Det er mange måter å være utenfor på. Fra å mangle en seng å sove i, til å være utenfor arbeidsliv eller sosiale fellesskap. Dette  rammer ikke bare enkeltpersoner, men gir ringvirkninger for hele befolkningen.

Med TV-aksjonen NRK 2018 kan Kirkens Bymisjon skape møter som endrer liv. Ved å åpne dører og legge til rette for at flere møtes, skal vi vise hvorfor årets TV-aksjon er viktigere enn aldri før. Vi skal tilby mennesker som opplever å stå utenfor, et nytt fellesskap,  en seng eller en samtale og slik bidra til at flere får muligheten til å oppnå egne mål og drømmer.

Les mer om Kirkens Bymisjons arbeid her.

September:

Styremøte 11 på Rubbhallen

Båtkonvoi

Hei👍. Vi planlegger en konvoi seilas på lørdag 1 september fra Rubbestadneset, seilasen går videre til Brandasund der en har bunkersmuligheter og boller…👍👍 så går seilasen videre på vestsiden av vakre Bømlo og ned mot Kulledseidkanalen. Der er det kanaldager og vi legger inn et stopp der, så går ferden videre til Røksundkanalen og tilbake til hovedkvarteret Rubbestadnes. Været er meldt bra, delvis sol og 16 varmegrader😎👍. Hadde vert fint med en sosialaften med ankerdramm og en liten evaluering av seilasen en plass…på lørdagskvelden.. kommer tilbake med det. Dette er en fin seilas for store og små, så kom med en tilbakemelding om du og båten din vil være med👍👍 legg ved en kommentar under 👍 Thank you sir