Årets TV-aksjon -Et Hav av Muligheter

2020 er et annerledes-år, også for TV-aksjonen. Samtidig som vi skal være med på den store dugnaden for å unngå å spre smitte, er også TV-aksjonens tradisjonelle dugnad i full sving. Det blir et spennende år der vi oppfordrer folk til å bli digitale bøssebærere ettersom vi ikke kan gå fysisk fra dør til dør.

Her kommer litt praktisk informasjon om veien videre:
Tirsdag 15.september blir registreringsskjemaet for digitale bøssebærere tilgjengelig på blimed.no. Vi håper at din komité rekrutterer digitale bøssebærere i år og at vi sammen opprettholder TV- aksjonens brede engasjementet lokalt. Les mer om digitale bøsser på blimed.no/dbb Torsdag 17.september klokken 12.00-12.30 ble det avholdt et webinar om digitale bøsser. Opptak av webinaret blir tilgjengelig på blimed.no/dbb og i Portalen.

Kjære giver

Her finner du informasjon og svar på spørsmål om digital bøsse.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s